Σελίδες

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

13 Νοεμβρίου 2011



Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011
sat24

ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία βορείου ρεύματος με ισχυρούς βοριάδες και κρύο σε όλη τη χώρα. Συννεφιά, τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά της ανατολικής Ελλάδας. Ισχυρές βροχές στην Κρήτη και το νότιο Αιγαίο. Αραιές νεφώσεις στη δυτική Ελλάδα.
ΕΥΡΩΠΗ
Αντικυκλώνας στο μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής και δυτικής Ευρώπης με ήπιο καιρό και ομίχλες. Ψυχρή εισβολή και κρύο στην ανατολική Ευρώπη. Πυρήνας αστάθειας στο Ιόνιο. Ατλαντικό χαμηλό επηρεάζει τη δυτική Ιβηρική.
ΚΟΣΜΟΣ
Βροχοπτώσεις στις κεντρικές και νότιες περιοχές της αφρικανικής ηπείρου. Κύμα έντονης ζέστης και υγρασίας στη νότια Αφρική. Φόβοι για πλημμύρες από τις επίμονες ισχυρές βροχοπτώσεις στην Ουγκάντα. Βροχές και καταιγίδες στην Ινδοκίνα και Ινδονησία, πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και τοπικές χιονοπτώσεις στην κεντρική και βόρεια Ασία. Καταιγίδες εξακολουθούν να πλήττουν τη Νέα Νότια Ουαλία της ανατολικής Αυστραλίας. Χιονοπτώσεις στις κεντροδυτικές ΗΠΑ.


Ματιές στον καιρό της Ελλάδας


Ο φουρτουνιασμένος Κορινθιακός και τα Γεράνεια από την Κόρινθο
Φωτο: Γιάννης Καλαντζής

Παροδικό πρωινό ξάνοιγμα στην Αργυρούπολη Αττικής

Αέρας, ψιλόβροχο και ουράνιο τόξο στο πάνω από το Τατόϊ Αττικής
Φωτο: Γιώργος Γκουρνέλος

13-11-2011: Μια χειμωνιάτικη μέρα με πολύ ισχυρό βοριά, ψιλόβροχο  και κρύο στη Νέα Ερυθραία Αττικής (βίντεο: Γιώργος Γκουρνέλος)

Χιόνι στην Πάρνηθα (βίντεο: Θάνος Παλάζης)

Σούρουπο με βοριά, κρύο και παροδικό ψιλόβροχο στην Αργυρούπολη της νότιας Αθήνας


Ματιές στον καιρό στην Ευρώπη και στον Κόσμο

Ομίχλη στο Zeit της Ολλανδίας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου