Σελίδες

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

27 Σεπτεμβρίου 2011


Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011
ΕΛΛΑΔΑ
Λίγες παροδικές νεφώσεις στην ανατολική Ελλάδα. Ισχυροί βοριάδες.
 
 
 
 
 
 
www.sat24.com
ΕΥΡΩΠΗ
Υψηλές πιέσεις επικρατούν στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης. Βροχές στη Βαλτική και την Πολωνία, βόρεια Βρετανία και Πορτογαλία. Διαταραχή στην κεντρική Μεσόγειο προκαλεί ισχυρές βροχοπτώσεις στη Σικελία και νότια Ιταλία. 
 
 
 
 
Τυφώνας Χίλαρι, 27-9-2011-NASA
ΚΟΣΜΟΣ
Μεγάλες πλημμύρες στη Μανίλα από τον τυφώνα Nesat που πλήττει τις Φιλιππίνες. Η τροπική καταιγίδα Φίλιππος βρίσκεται στον Ατλαντικό δυτικά των ακτών του Πράσινου Ακρωτηρίου, ενώ η δεύτερη τροπική καταιγίδα του Ατλαντικού, η Οφηλία, δυναμώνει και πάλι μακριά από τις αμερικανικές ακτές. Η τροπική καταιγίδα Χίλαρι στον ανατολικό Ειρηνικό απομακρύνεται από τις δυτικές ακτές του Μεξικού. Οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό στην περιοχή των Λιμνών στη βόρεια Αμερική με εκτεταμένο μέτωπο κακοκαιρίας, επηρεάζει μεγάλο μέρος των βόρειων και ανατολικών ΗΠΑ.
Προειδοποιήσεις για πρώιμο καύσωνα σε περιοχές της πολιτείας Κουίνσλαντ στην ανατολική Αυστραλία. Οι ισχυροί, ξηροί άνεμοι που φυσούν στην Αυστραλία εντείνουν τον κίνδυνο πυρκαγιών. Πλημμύρες στην Κένυα. Πανύψηλα κύματα στις ακτές της Νότιας Αφρικής.






Ματιές στον καιρό Στην Ελλάδα και στον Κόσμο
 
Χανιά 27-9-2011
Βιέννη, 27-9-2011
 σηκώνουν τείχη σκόνης στο San Angelo του Τέξας
Ο Τυφώνας Nesat πλήττει τις Φιλιππίνες
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου